Portré fotózás

A portréfotózás szépsége az emberek érzelmeinek és kifejezéseinek megmutatásában rejlik.

Portré fotózás

Mivel az első benyomás rettentően fontos a mai világban, ezért sok múlik azon a fotón, amit online használsz. A portréfotózás során segítek megtalálni neked azokat a testtartásokat és pózokat, amik igazán előnyösek számodra.

 

Hölgyeknek javaslom hogy a portréfotózás előtt keressen fel egy profi sminkest,  aki ki tudja emelni az arcuk szépségét. Sminkest igény esetén tudok biztosítani a fotózásra.

Ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók, gyere el hozzám én készítek rólad. Fotózásaim során beszélgetve az emberekkel, 10 emberből 9 úgy gondolta, hogy róla nem lehet jó portréfotót készíteni, ami nem igaz! Természetesen rajtad is múlik, hogy lehet-e rólad jó képet készíteni, de nem az adottságaidon, hanem azon, hogy mennyire vagy ott fejben a fotózáson:

  • kipihent vagy és jókedvű
  • odafigyelsz a fotós utasításaira
  • átgondoltan hozol magaddal ruhákat (amiben segítek)

Milyen egy jó portré fotó?

  • Legyél csinos (jónő ill. jópasi) rajta!
  • Ismerjenek rád a barátaid, családtagjaid!
  • Ne legyél túlretusálva!

“Mit fotózzunk le:

  ami az arcon,

  az arcban vagy az arc mögött van? “

Portréfotózás során olyan fotókat készítek, amin keresztül te magad, a saját személyiséged köszön vissza, amin keresztül barátaid, üzleti ügyfeleid rád ismernek, új ügyfeleid felé pedig bizalmat és szimpátiát építesz.

A portréfotózás során nem elég a a portréfotós szakmai tudása, a jó világítás, a stúdiótechnika és a profi fényképezőgép, a közös munkához te is kellesz a szándékod és figyelmed.

Ajándékutalvány

Profi műtermi fényképezést ajándékozhatsz a Fotó Király Krisztina  ajándékutalványával, mely minden alkalomra remek választás, legyen az születésnap, karácsony, gyereknap, baba születés, Valentin nap vagy csak úgy.