Portré fotózás

A portréfotózás szépsége az emberek érzelmeinek és kifejezéseinek megmutatásában rejlik.

portre adri foto kiraly krisztina

Portré fotózás

Mivel az első benyomás rettentően fontos a mai világban, ezért sok múlik azon a fotón, amit online használsz. A portréfotózás során segítek megtalálni neked azokat a testtartásokat és pózokat, amik igazán előnyösek számodra.

 

Hölgyeknek javaslom hogy a portréfotózás előtt keressen fel egy profi sminkest,  aki ki tudja emelni az arcuk szépségét. Sminkest igény esetén tudok biztosítani a fotózásra.

Ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók, gyere el hozzám én készítek rólad. Fotózásaim során beszélgetve az emberekkel, 10 emberből 9 úgy gondolta, hogy róla nem lehet jó portréfotót készíteni, ami nem igaz! Természetesen rajtad is múlik, hogy lehet-e rólad jó képet készíteni, de nem az adottságaidon, hanem azon, hogy mennyire vagy ott fejben a fotózáson:

  • kipihent vagy és jókedvű
  • odafigyelsz a fotós utasításaira
  • átgondoltan hozol magaddal ruhákat (amiben segítek)

Milyen egy jó portré fotó?

  • Legyél csinos (jónő ill. jópasi) rajta!
  • Ismerjenek rád a barátaid, családtagjaid!
  • Ne legyél túlretusálva!

„Mit fotózzunk le:

  ami az arcon,

  az arcban vagy az arc mögött van? „

portre marcsi foto kiraly krisztina

Portréfotózás során olyan fotókat készítek, amin keresztül te magad, a saját személyiséged köszön vissza, amin keresztül barátaid, üzleti ügyfeleid rád ismernek, új ügyfeleid felé pedig bizalmat és szimpátiát építesz.

A portréfotózás során nem elég a a portréfotós szakmai tudása, a jó világítás, a stúdiótechnika és a profi fényképezőgép, a közös munkához te is kellesz a szándékod és figyelmed.

adri portre foto kiraly krisztina 512
cowgirl portre foto kiraly krisztina 512
agi portre foto kiraly krisztina 512
adri2 portre foto kiraly krisztina 512
imre portre foto kiraly krisztina 512

Ajándékutalvány

Profi műtermi fényképezést ajándékozhatsz a Fotó Király Krisztina  ajándékutalványával, mely minden alkalomra remek választás, legyen az születésnap, karácsony, gyereknap, baba születés, Valentin nap vagy csak úgy.