Családi fotózás

A családi fotózás egy nagyszerű módja annak, hogy megörökítsd a családod érzemeit és az egymás iránt érzet szeretetét. A  családi fotózás képei olyan emlékeket fognak adni, amelyekre évekig szertettel fogsz gondolni.

Mint fotós, azt tapasztalom, hogy a legjobb családi fotók azok, amelyek spontán pillanatokat és érzelmeket örökítenek meg. Abban szeretnék segíteni a családoknak, hogy természetesen és kényelmesen érezzék magukat a fotózás során, hogy a képek valóban tükrözzék a személyiségüket.

foto-kiraly-krisztina-csaladi-fotozas-gyerekek

Családi fotózás

Családi fotózás Pécs, igazi kihívás egy fotográfus számára, hogy a fotózás ne nyűg legyen, hanem egy új élmény a család számára. Az is fontos, hogy olyan képek készüljenek, amelyek jól tükrözik a család tagjai egymás iránt érzet szeretét és az egymással való kapcsolatát.

 

Milyen egy jó családi fotó?

Családi fotózásnál azt javaslom öltözzetek össze, de ugyanabba a ruhába. Válasszatok ki egy közös színt, ami a családtagok más és más ruhadarabjain jelenik meg.

A gyerekeket vegyétek ölbe, vagy üljetek le melléjük a pokrócra, így egy közeli családi portré készülhet, amely meghitt családi pillanatot örökít meg. Nézzetek egymásra a képeken, ne csak közvetlenül a kamerába, így őszinte, valódi képek születhetnek.

foto-kiraly-krisztina-csaladi-fotozas

Családi Fotózás Ajánlat

Galéria

csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-tavasz
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-tavasz-5
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-karacsony
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-karacsony-4
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-tel-8
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-benti
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-karacsony-2
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-karacsony-5
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-tel-9
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-tavasz-2
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-3
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-tavasz-6
csaladi-fotozas-foto-kiralykrisztina-tel-7