Tabló fotózás

A tabló fotózás középiskolás életünk végét és a felnőttkor kezdetének egy adott pillanatát örökíti meg.

Információk a tabló fotózásról

A tablófotózás az iskola egyik szabad termében professzionális műtermi berendezések használatával történik. A tablóképek a fotózás során ellenőrizhetők és természetesen lehetőség van új képek készítésére is. Hány tablókép készül egy diákról? Sok.

A tablófotózás után – előzetese egyeztetés alapján – lehetőséget biztosítok kötetlen témájú csoport képek (barátnős, barátos) készítésére is!

A fotózás után egy héten belül elkészítem a mintaképeket, amiket digitálisan küldök el minden tanuló e-mail címére. A rendelőlapot csatolom a minta képekhez, amelyeket a hello@kiralykrisztina.hu-ra tudjátok visszaküldeni.

Minden megrendelt (tehát retusált) tablóképet kérésre utólag letölthetővé teszem interneten használható méretben, díjmentesen.

Miután mindenki leadta a rendelését, elkezdem a képfeldolgozást. Aktuális munkáim függvényében ez 1-2 hét szokott lenni.

Amint elkészültem a képekkel, az iskolába kiszállítom nektek.

Választható hátterek a tabló fotózáshoz.

A hátteret a fotózás előtt, személyesen tudjátok kiválasztani. Vannak papír és szövet háttereim, szürke, fekete, fehér, zöld, barna, terrakotta, sárga, kék…. színekben.

Teljesen egyedi hátteret is használhatok a fotózásra.

Tabló csomagajánlatok

 Csomagajánlatok

A csomag ára tartalmazza a kiszállási díjat Pécs vonzáskörzetében, a fotózást, a minta képek közzétételét válogatáshoz, a kiválasztott kép retusálást és a csomagban található papírképek költségét.

 

Tablókészítés

Vállalom a tabló komplett kivitelezését, amelynek az árában benne van: egyedi tervezés, szerkesztés, nyomtatás, kasírozás, keretezés.

Az ár függ a mérettől és hogy milyen különleges igényeitek vannak.

Tabló fotó király krisztina-780
tabló fotózás fotó király krisztina
Tabló fotó király krisztina
tablo-fotozas-kiralykrisztina-csik-3-750
tablo-foto-kiralykrisztina-750
tablo-fotozas-kiralykrisztina-csik-4-750