Glamour – Boudoir fotózás

Glamour-Boudoir fotózás Pécs, intim meghitt környezetben. Az évek során megtanultam, hogy minden nőben rejtőzik egy egyedi történet, és célom, hogy a képeken keresztül ezt a történetet elmeséljem. Minden mozdulat, pillanat és mosoly számít, és én itt vagyok, hogy vezesselek és támogassalak a fotózás minden lépésében.

A glamour-boudoir fotózás során minden részletre figyelek: a ruháid megválasztásától a sminken és hajon át egészen a fények és a hangulat kialakításáig. A célom az, hogy olyan képeket készítsek, amelyek örökké emlékezetesek maradnak, és amelyek segítségével minden alkalommal újra felfedezheted a benned rejlő szépséget és erőt.

portré fotózás-pécs-király krisztina

Glamour- Boudoir fotózás

Engedd meg, hogy bemutassam neked a varázslatos világát a glamour-boudoir fotózásnak! Ha azt keresed, hogy egyedülálló módon ünnepeld meg a saját szépséged és önbizalmad, akkor jó helyen jársz.

Glamour szó jelentése – varázslatos szépség, ragyogás.

 

Hölgyeknek javaslom hogy a glamour-boudoir fotózás előtt keressen fel egy profi sminkest és fodrászt,  aki ki tudja emelni az arcuk szépségét. Sminkest igény esetén tudok biztosítani a fotózásra.

Ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók, gyere el hozzám én készítek rólad. Fotózásaim során beszélgetve az emberekkel, 10 emberből 9 úgy gondolta, hogy róla nem lehet jó portréfotót készíteni, ami nem igaz! Természetesen rajtad is múlik, hogy lehet-e rólad jó képet készíteni, de nem az adottságaidon, hanem azon, hogy mennyire vagy ott fejben a fotózáson:

  • kipihent vagy és jókedvű
  • odafigyelsz a fotós utasításaira
  • átgondoltan hozol magaddal ruhákat (amiben segítek)

Miért ajánlom a Glamour-Boudoir fotózást?

Intimitás és Önbizalom

A boudoir fotózás segíthet növelni az önbizalmadat és tested elfogadását. Az ilyen típusú fotózás során olyan képek készülnek rólad, amelyek kiemelik a vonzerődet. Intim kapcsolatodban is sokat segíthet.

Ajándék párodnak

A boudoir- glamour fotózás kiváló ajándék lehet párodnak. Az ilyen jellegű képek semélyessége és intimitása mélyebbé teheti kapcsolatotokat. Ezek a képek lehetnek romantikusak és szexisek igényesen és ízlésesen elkészítve.

Párod reakciója

A boudoir-glamour fotók átadásakor a párodnak lehetősége van látni téged egy új teljesen új megvilágításban. A meglepetés és az elismerés, amelyet a képek átadásával kiválthatsz, még szorosabbá teheti a kapcsolatotokat.

Új Élmény

A boudoir- glamour fotózás egy új és izgalmas élmény lehet. Segít kilépni a komfortzónádból, kipróbálhatod magad egy új szerepben és új oldaladat fedezheted fel.

Időkapszula

A boudoir- glamour fotózáson megörökítem a fiatalságodat és a vonzerődet. Később ha visszanézed a fotóidat értékes emlékké válnak számodra. A fotóidat nézve újra előjöhetnek azok az érzelmek, élmények amiket éppen akkor éreztél párkapcsolatodban.

Szexuális önbizalom

A boudoir fotózás hozzájárulhat a szexuális önbizalmad növeléséhez és a testi örömökkel való kapcsolatod erősítéséhez. A saját tested elfogadása és annak ünneplése a szexuális életedre is pozitív hatással lehet.

Mi a különbség a Glamour-Boudoir fotózás között?

glamour foto-foto-kiralyk krisztina (1)

Glamour fotózás

A glamour fotózás célja a szépség, az elegancia és a magabiztosság megjelenítése. A glamour fotózás során  olyan fotókat készítek rólad, amely kiemeli a vonzerődet és stílusodat. Fontos a személyiségedhez illő smink, haj és elegáns, divatos ruha amiben felszabadultan érzed magad.

 

boudoir fotózás-foto-kiralykrisztina (1)

Boudoir fotózás

A boudoir fotózás egy intimebb és személyesebb fotózásfajta, amely az egyéni szépséget, önbizalmat és intimitást hangsúlyozza. A boudoir fotózás során, olyan fotókat készítek rólad  amely kiemeli a testi vonzerődet és az érzékiségedet. Fontos a személyiségedhez illő smink, haj és elegáns, divatos, szexi fehérnemű,  amiben felszabadultan érzed magad.

Galéria

glamour-boudoir-fotozas-foto-kiraly-krisztina-3
glamour-boudoir-fotozas-foto-kiraly-krisztina-7
glamour-boudoir-fotozas-foto-kiraly-krisztina-1
glamour-boudoir-fotozas-foto-kiraly-krisztina-4
glamour-boudoir-fotozas-foto-kiraly-krisztina-2
glamour-boudoir-fotozas-foto-kiraly-krisztina-6

Glamour-Boudoir Ajánlat

Ajándékutalványt vásárolok

ajándékutalvány glamour-budoir fotozas foto kiraly krisztina

Glamour- Boudoir ajándékutalvány

Születésnapra, Karácsonyra, Valentin napra
szuper ajándék lehet párodnak, szerelemednek az ajándékutalvány. Névre szóló igényesen megtervezett ajándékutalvány. Egy éven belül igénybe vehető csak a a fenti csomagok közül kell választanod.