Glamour – Boudoir fotózás

Glamour-Boudoir fotózás Pécs, intim meghitt környezetben. Az évek során megtanultam, hogy minden nőben rejtőzik egy egyedi történet, és célom, hogy a képeken keresztül ezt a történetet elmeséljem. Minden mozdulat, pillanat és mosoly számít, és én itt vagyok, hogy vezesselek és támogassalak a fotózás minden lépésében.

A glamour-boudoir fotózás során minden részletre figyelek: a ruháid megválasztásától a sminken és hajon át egészen a fények és a hangulat kialakításáig. A célom az, hogy olyan képeket készítsek, amelyek örökké emlékezetesek maradnak, és amelyek segítségével minden alkalommal újra felfedezheted a benned rejlő szépséget és erőt.

portré fotózás-pécs-király krisztina

Glamour- Boudoir fotózás

Engedd meg, hogy bemutassam neked a varázslatos világát a glamour-boudoir fotózásnak! Ha azt keresed, hogy egyedülálló módon ünnepeld meg a saját szépséged és önbizalmad, akkor jó helyen jársz.

Glamour szó jelentése – varázslatos szépség, ragyogás.

 

Hölgyeknek javaslom hogy a glamour-boudoir fotózás előtt keressen fel egy profi sminkest és fodrászt,  aki ki tudja emelni az arcuk szépségét. Sminkest igény esetén tudok biztosítani a fotózásra.

Ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók, gyere el hozzám én készítek rólad. Fotózásaim során beszélgetve az emberekkel, 10 emberből 9 úgy gondolta, hogy róla nem lehet jó portréfotót készíteni, ami nem igaz! Természetesen rajtad is múlik, hogy lehet-e rólad jó képet készíteni, de nem az adottságaidon, hanem azon, hogy mennyire vagy ott fejben a fotózáson:

  • kipihent vagy és jókedvű
  • odafigyelsz a fotós utasításaira
  • átgondoltan hozol magaddal ruhákat (amiben segítek)

Miért ajánlom a Glamour-Boudoir fotózást?

Portré fotózás I Fotó Király Krisztina

Intimitás és Önbizalom

A boudoir fotózás segíthet növelni az önbizalmadat és tested elfogadását. Az ilyen típusú fotózás során olyan képek készülnek rólad, amelyek kiemelik a vonzerődet. Intim kapcsolatodban is sokat segíthet.

Ajándék párodnak

A boudoir- glamour fotózás kiváló ajándék lehet párodnak. Az ilyen jellegű képek semélyessége és intimitása mélyebbé teheti kapcsolatotokat. Ezek a képek lehetnek romantikusak és szexisek igényesen és ízlésesen elkészítve.

Párod reakciója

A boudoir-glamour fotók átadásakor a párodnak lehetősége van látni téged egy új teljesen új megvilágításban. A meglepetés és az elismerés, amelyet a képek átadásával kiválthatsz, még szorosabbá teheti a kapcsolatotokat.

Új Élmény

A boudoir- glamour fotózás egy új és izgalmas élmény lehet. Segít kilépni a komfortzónádból, kipróbálhatod magad egy új szerepben és új oldaladat fedezheted fel.

Időkapszula

A boudoir- glamour fotózáson megörökítem a fiatalságodat és a vonzerődet. Később ha visszanézed a fotóidat értékes emlékké válnak számodra. A fotóidat nézve újra előjöhetnek azok az érzelmek, élmények amiket éppen akkor éreztél párkapcsolatodban.

Szexuális önbizalom

A boudoir fotózás hozzájárulhat a szexuális önbizalmad növeléséhez és a testi örömökkel való kapcsolatod erősítéséhez. A saját tested elfogadása és annak ünneplése a szexuális életedre is pozitív hatással lehet.

Mi a különbség a Glamour-Boudoir fotózás között?

Portré fotózás I Fotó Király Krisztina
glamour foto-foto-kiralyk krisztina (1)

Glamour fotózás

A glamour fotózás célja a szépség, az elegancia és a magabiztosság megjelenítése. A glamour fotózás során  olyan fotókat készítek rólad, amely kiemeli a vonzerődet és stílusodat. Fontos a személyiségedhez illő smink, haj és elegáns, divatos ruha amiben felszabadultan érzed magad.

 

boudoir fotózás-foto-kiralykrisztina (1)

Boudoir fotózás

A boudoir fotózás egy intimebb és személyesebb fotózásfajta, amely az egyéni szépséget, önbizalmat és intimitást hangsúlyozza. A boudoir fotózás során, olyan fotókat készítek rólad  amely kiemeli a testi vonzerődet és az érzékiségedet. Fontos a személyiségedhez illő smink, haj és elegáns, divatos, szexi fehérnemű,  amiben felszabadultan érzed magad.

Miért is érdemes együtt dolgozni velem?

Portré fotózás I Fotó Király Krisztina
Fotó Király Krisztina I Glamour, Boudoir fotózás

Boudoir fotózás

” Fantasztikusan éreztem magam nálad, és nagyon tetszenek a képek is amik készültek, mindenkinek csak ajánlani tudlak mint fotós. Szimpatikus, kedves vagy,  és nagyon értesz ahhoz amit csinálsz.”

Petra

„Hatalmas sikert aratott az album. Lányomnak is nagyon tetszett. Azt mondta, hogy ez igen mutter, ezt nevezem. Dögös vagy🙂Büszke vagyok rád.

Nagyon szépen köszönök mindent, jó volt veled „együtt dolgozni”.”

Kriszta

Glamour Boudoir Fotózás I Fotó Király Krisztina

GLAMOUR-BOUDOIR GALÉRIA

Portré fotózás I Fotó Király Krisztina

Glamour-Boudoir Ajánlat

Portré fotózás I Fotó Király Krisztina

Időpont foglalási feltételek

Időpont foglalásodat a kiválasztott szolgáltatás csomagár 40%-ának átutalásával tudod biztosítani, a fennmaradó 60% különbözet a fotózáskor esedékes.

Foglalásodat e-mailben tudod módosítani, vagy adott esetben lemondani az alábbi feltételek szerint:

  • Módosítást és lemondást díjmentesen csak a foglalt időpont előtt minimum 14 nappal fogadok el.
  • 14 napon belüli lemondás esetén a csomagár 40%-a  fizetendő ( vagyis az előleged nem jár vissza), módosítás a választott fotózási csomagár 20%-ának megfelelő módosítási díj megfizetésével lehetséges. A fotózást megelőző 24 órán belüli módosításra már nincs lehetőséged.
  • Módosításnak akkor fogadok el egy foglalást, ha az az eredeti időponthoz képest, a módosított dátum 2 héten belül van. Az ennél távolabbi időpont új fogalásnak minősül, az eredeti időpont elhalasztását pedig lemondásként kezelem.
  • Egy foglaláshoz csak egyetlen módosítás lehetséges. A már egyszer módosított, majd lemondott foglalás 40%-a fizetendő.
  • Kérlek, hogy foglalás módosítása vagy lemondása esetében minnél előbb vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Szeretném felhívni , hogy a foglalás változtatásának jogát fenntartom, melyet csak olyan, rajtam kivül álló okok esetén alkalmazok, amelyeket előre nem tudhattam, pl: technikai meghibásodás, áramszünet, betegség.
  • Továbbá a foglalási feltételekkel való visszaélés, vagy azok be nem tartása esetén fenntartom a jogot az egyedi elbírálásra, amely a jövőbeni foglalások korlátozását jelentheti.

Betegség miatti lemondás esetén meghosszabított a díjmentes foglalás-módosítás szabálya az alábbiak szerint:

Díjmentesen csak abban az esetben van lehetőséged foglalást 14 napon belül lemondani, ha új időpontot foglalsz 2 héten belülre, és megjelensz azon a második alkalmon.

Minden más esetben az alap foglalási feltételek érvényesek.

Hatályos: 2024.02.01-től

 

Ajándékutalványt vásárolok

Portré fotózás I Fotó Király Krisztina
ajándékutalvány glamour-budoir fotozas foto kiraly krisztina

Glamour- Boudoir ajándékutalvány

Születésnapra, Karácsonyra, Valentin napra
szuper ajándék lehet párodnak, szerelemednek az ajándékutalvány. Névre szóló igényesen megtervezett ajándékutalvány. Egy éven belül igénybe vehető csak a a fenti csomagok közül kell választanod.