+36 20 399 4436 hello@kiralykrisztina.hu

   Portré fotózás

   A portréfotózás szépsége az emberek érzelmeinek és kifejezéseinek megmutatásában rejlik.

   Portré fotózás

   Mivel az első benyomás rettentően fontos a mai világban, ezért sok múlik azon a fotón, amit online használsz. A portréfotózás során segítek megtalálni neked azokat a testtartásokat és pózokat, amik igazán előnyösek számodra.

    

   Hölgyeknek javaslom hogy a portréfotózás előtt keressen fel egy profi sminkest,  aki ki tudja emelni az arcuk szépségét. Sminkest igény esetén tudok biztosítani a fotózásra.

   Ha úgy gondolod magadról, hogy egyáltalán nem vagy fotogén, esetleg még sosem készültek rólad jó fotók, gyere el hozzám én készítek rólad. Fotózásaim során beszélgetve az emberekkel, 10 emberből 9 úgy gondolta, hogy róla nem lehet jó portréfotót készíteni, ami nem igaz! Természetesen rajtad is múlik, hogy lehet-e rólad jó képet készíteni, de nem az adottságaidon, hanem azon, hogy mennyire vagy ott fejben a fotózáson:

   • kipihent vagy és jókedvű
   • odafigyelsz a fotós utasításaira
   • átgondoltan hozol magaddal ruhákat (amiben segítek)

   Milyen egy jó portré fotó?

   • Legyél csinos (jónő ill. jópasi) rajta!
   • Ismerjenek rád a barátaid, családtagjaid!
   • Ne legyél túlretusálva!

   “Mit fotózzunk le:

     ami az arcon,

     az arcban vagy az arc mögött van? “

   Portréfotózás során olyan fotókat készítek, amin keresztül te magad, a saját személyiséged köszön vissza, amin keresztül barátaid, üzleti ügyfeleid rád ismernek, új ügyfeleid felé pedig bizalmat és szimpátiát építesz.

   A portréfotózás során nem elég a a portréfotós szakmai tudása, a jó világítás, a stúdiótechnika és a profi fényképezőgép, a közös munkához te is kellesz a szándékod és figyelmed.

   Ajándékutalvány

   Profi műtermi fényképezést ajándékozhatsz a Fotó Király Krisztina  ajándékutalványával, mely minden alkalomra remek választás, legyen az születésnap, karácsony, gyereknap, baba születés, Valentin nap vagy csak úgy.

   Elérhetőségek

   Király Krisztina
   fotográfus

   +36 20 399 4436
   hello@kiralykrisztina.hu

   Egyebek

   Galéria
   Blog
   GDPR-Adatvédelmi Tájékoztató

   Itt is megtalálsz

   Friss bejegyzések

   ©2020 Király Krisztina fotográfus, designer  Like Vitál Kft-Minden jog fenntartva!