+36 20 399 4436 hello@kiralykrisztina.hu

   Tabló fotózás

   A tabló fotózás középiskolás életünk végét és a felnőttkor kezdetének egy adott pillanatát örökíti meg.

   Információk a tabló fotózásról

   A tablófotózás az iskola egyik szabad termében professzionális műtermi berendezések használatával történik. A tablóképek a fotózás során ellenőrizhetők és természetesen lehetőség van új képek készítésére is. Hány tablókép készül egy diákról? Sok.

   A tablófotózás után – előzetese egyeztetés alapján – lehetőséget biztosítok kötetlen témájú csoport képek (barátnős, barátos) készítésére is!

   A fotózás után egy héten belül elkészítem a mintaképeket, amiket digitálisan küldök el minden tanuló e-mail címére. A rendelőlapot csatolom a minta képekhez, amelyeket a hello@kiralykrisztina.hu-ra tudjátok visszaküldeni.

   Minden megrendelt (tehát retusált) tablóképet kérésre utólag letölthetővé teszem interneten használható méretben, díjmentesen.

   Miután mindenki leadta a rendelését, elkezdem a képfeldolgozást. Aktuális munkáim függvényében ez 1-2 hét szokott lenni.

   Amint elkészültem a képekkel, az iskolába kiszállítom nektek.

   Választható hátterek a tabló fotózáshoz.

   A hátteret a fotózás előtt, személyesen tudjátok kiválasztani. Vannak papír és szövet háttereim, szürke, fekete, fehér, zöld, barna, terrakotta, sárga, kék…. színekben.

   Teljesen egyedi hátteret is használhatok a fotózásra.

   Tabló csomagajánlatok

    Csomagajánlatok

   A csomag ára tartalmazza a kiszállási díjat Pécs vonzáskörzetében, a fotózást, a minta képek közzétételét válogatáshoz, a kiválasztott kép retusálást és a csomagban található papírképek költségét.

    

   Tablókészítés

   Vállalom a tabló komplett kivitelezését, amelynek az árában benne van: egyedi tervezés, szerkesztés, nyomtatás, kasírozás, keretezés.

   Az ár függ a mérettől és hogy milyen különleges igényeitek vannak.

   Elérhetőségek

   Király Krisztina
   fotográfus

   +36 20 399 4436
   hello@kiralykrisztina.hu

   Egyebek

   Galéria
   Blog
   GDPR-Adatvédelmi Tájékoztató

   Itt is megtalálsz

   Friss bejegyzések

   ©2020 Király Krisztina fotográfus, designer  Like Vitál Kft-Minden jog fenntartva!